NUrSE LUVING HEArT- ~nursing~-

NUrSE LUVING HEArT- ~nursing~-
~~itS bout BEING able to LOVE people when they r in WEAKEST moment ~~

Isnin, 6 Disember 2010

mama......oh mama...

hurmmm....

aku bersama mama...

besela.. terlalu banyak mase terluang..mmglah sronok...


''thankssss to her''

Kumpulan lirik lagu Indonesia, lirik lagu religi dan Melayu terbaru dan Terpopuler yang diupdate setiap hari


Epilog Kasih

Janganlah kau bertanya

Tentang jarak setia

Rindu ku ini

Buktinya kasih

Bulan retak di air

Kasih retak di jiwa

Gugur kelopak cinta

Bukannya bukti

Cinta ku ini

Menghilang

Masih ada wajahmu

Biar pun kabur di pandangan

Abadi cinta kita

Tetap di ingatanku

Biar hilang di mata

Di hati tetap tak berubah

Seperti janji kita dulu kasih

Dan kenangan denganmu

Masih seperti dulu

Tidak tercela

Perpisahan terjadi

Hanyalah sementara

Di sini aku

Sujud pada-nya

Memohon doa

Hanya untukmu




OGOS..2009..

aku jumpa gn stfnurse yg sporting, mase tu aku nk men futsal, beknye die bagi aku pinjam kasut..
mcm best sbb sempoi gitu..
tapi takot je nk rapat jgk coz owg kate die mmg bek gn student pon...

ingAT lagi, dulu aku pggl mama world sbb kebrutalnye itu...huhu..
cam aku je....huhu



0ct 2009..

BELIAU bykla bantu aku... dia mmg insan hati mulia sehinggalah dia menganggap aku

anaknye sendiri... cukup sempurba beliau melayan aku xubah menatang minyak yang penuh..
segala ape yg aku mahu,semunye diberi..

family aku pon die baik sgt dan mudah mesra gitu..

yg sedih sejak kehadirannye... ade yg jelesnye dan menduga aku dgn fitnah dan memandang

rendah terhadap aku, aku mmg xsuke budak2 kolej kecuali jema..
ternyata tuhan tunjjkkn sume yg mana dengki terhadap aku,,
sejak aku punye mama...


coz aku dapat ape yg aku nak......ALHAMDULILLAH...


















DIS 2010

sehingga sekarang, beliau tetap bonda kesayanganku...

beliau melayan aku seperti menatang minyak yang penuh..
kekadang aku serabot lau over2 pon...

namun skang,aku menyedarinye,,

aku sudah berubah menjadi matang..




dimana aku belajar redha, sabar.....dan mula tidak marah2,dan berfikiir sblm bertindak..serta tidak perdulikan org....hal wat hal sendiri gn jema..


malah aku semakin berhati2 dalam brkwn..


namun...kenapa aku selalu je marah dan kate bukan2 kat mama...


padahal die bonda..aku patotnye hormat dan xblh melawan atau sakiti ati beliau..


ntah kenapa.... patotnye die dh wat bek gn aku.. aku kene lyn bek..


sdgkan yg jahat tula aku patot mengendahkan dan xperdulikn....



kenapa aku lepas kt mama!!



ya allah..tunjukkanlah kebenaran kepadaku....................................dan tahu membezakan yg mane bek dan yg mane buruk!!



lindungi aku.......jauhlah sifat mazmumah dan jauhlah mereka yg ingin menzalimi aku!!!

skang dier sakit...... semoga beliau cepat sembuh...

dan dirahmati ALLAH sentiasa...

mama..maafkan aku!!!!!

terimakasih atas segalanye2.......................

3 ulasan:

  1. jgnla duk marah..kite ni kena hormat org yg lebih tua..

    BalasPadam
  2. hahhahaa... jgn duk komen,

    BalasPadam
  3. Aku ske baca blog org..update la blog ni..br best aku nk baca

    BalasPadam